RMK pakub koondatud töötajatele ettevõtluskoolitust 02.07

Kolmapäeval, 2. juulil algab Luua metsanduskoolis 3-päevane ettevõtluskursus RMK-st koondatud töötajatele, kes soovivad koostööd RMK-ga ettevõtjatena jätkata.

„Pakkusime kõikidele koondatavatele, kes soovisid RMK-ga koostööd jätkata, vajadusel täiendõpet,“ ütles RMK juhatuse liige Tiit Timberg. „Nii nagu lubatud, aitab RMK neid inimesi koolitusega ja pakub neile hiljem ka reaalset rakendust.“

Ettevõtluskursuse maht on 24 tundi ja seal antakse füüsilisest isikust ettevõtjana tööle asumiseks vajalikku koolitust. Kursusele on registreerunud 13 inimest. Koolitus läheb maksma 20 000 krooni ja selle eest tasub RMK.

RMK pakub koondatutele mitmeid ümberõppevõimalusi, maikuus lõpetas Luua metsanduskooli esimene 12-liikmeline grupp harvesterioperaatoreid. Suve lõpupoole on kavas koolitus ka tulevastele retkejuhtidele, mille eesmärk on anda loodusretkede läbiviimiseks vajalikud erialased algoskused.

Riigimetsa majandaja RMK on metsaseadusega moodustatud riigitulundusasutus, mille põhiülesanne on riigimetsa säästlik ja efektiivne majandamine: metsa uuendamine, kasvatamine ja kasutamine ning metsakaitse korraldamine. RMK korraldab riigimetsas ulukihoolet ning tagab igaüheõigusega seotud metsakasutuse. RMK hallata on ca 40% Eesti metsamaadest.

Lisainfo:
Tiit Timberg
RMK juhatuse liige
Telefon 504 5761
e-post tiit.timberg@rmk.ee
www.rmk.ee