Uus teade: 

Teade Narva-Jõesuu linna ümbruse riigimetsas plaanitavatele metsatööde kavale saabunud ettepanekute kokkuvõtte avalikustamisest ja metsa majandamise kava valmimisest ja kinnitamisest

25. mai 2021

Täname kohalikku kogukonda, omavalitsust ja elanikke Narva-Jõesuu linna ümbruse riigimetsa metsatööde planeerimiseks RMK-le saadetud ettepanekute eest.

Kokkuvõttega, mis sisaldab kõiki esitatud ettepanekuid ja nendega arvestamise või mittearvestamise põhjendusi, on võimalik tutvuda RMK kodulehel.

Saabunud ettepanekuid arvesse võttes oleme koostanud Narva-Jõesuu riigimetsa majandamise kava aastateks 2021-2030.

Kinnitatud Narva-Jõesuu riigimetsa metsatööde kava on avaldatud RMK kodulehel.

Toimunud avaliku arutelu protokoll on leitav RMK kodulehel.

****

Varasemad teated:

Teade Narva-Jõesuu linna riigimetsa majandamise kava projektile saabunud ettepanekute avalikustamisest ja avaliku koosoleku korraldamisest

27. aprill 2021

Täname kohalikku kogukonda, omavalitsust ja elanikke Narva-Jõesuu linna ümbruse riigimetsa majandamise kava projektile saadetud ettepanekute eest.

Oleme analüüsinud saabunud ettepanekuid. Kokkuvõttega, mis sisaldab kõiki esitatud ettepanekuid ja nendega arvestamise või mittearvestamise põhjendusi, on võimalik tutvuda RMK kodulehel.

Narva-Jõesuu linna ümbruse riigimetsade majandamise kinnitamata kavaga on võimalik tutvuda RMK kodulehel. 

Kava projekti ja saabunud ettepanekute aruteluks ning tutvustamiseks ootame huvilisi koosolekule, mis toimub 11. mail 2021. a. kell 14.00 Auga ja Raja tn ristis.

Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsa-aladel on kättesaadav RMK kodulehelt.

Et teade võiks jõuda võimalikult paljude metsatöid puudutavate inimesteni, palub RMK, kel võimalik, levitada teadet kohaliku kogukonna ja elanike hulgas.

Ettepanekud ja lisainfo:
Alar Süda
RMK Ida-Virumaa metsaülem
ida-virumaa@rmk.ee
5061698