Teade Leevi metsas plaanitavate metsatööde kava kinnitamisest
22.11.2022

Täname kohalikku kogukonda ja omavalitsust Leevi riigimetsa metsatööde planeerimiseks RMK-le saadetud ettepanekute eest.

Kokkuvõttega, mis sisaldab kõiki esitatud ettepanekuid ja vastuseid neile, on võimalik tutvuda RMK kodulehel.

Saabunud ettepanekuid arvesse võttes oleme koostanud Leevi metsa majandamise kava aastateks 2023–2032. Kinnitatud Leevi metsa kava on avaldatud RMK kodulehel.

Tiit Timberg
RMK Põlvamaa metsaülem
polvamaa@rmk.ee
5045 761

***

T
eade Leevi metsa pikaajalise kava projekti valmimisest

26.september 2022

Täname Leevi metsa kõrgendatud avaliku huviga alal metsatööde planeerimiseks RMK-le tehtud ettepanekute eest. Oleme analüüsinud esitatud ettepanekuid. Kokkuvõttega, mis sisaldab kõiki esitatud ettepanekuid ja vastuseid neile, on võimalik tutvuda RMK kodulehel.

Saabunud ettepanekuid arvesse võttes oleme koostanud Leevi metsa majandamise kava projekti aastateks 2023-2032. Projekti ehk kinnitamata kavaga on võimalik tutvuda RMK kodulehel.

Ootame koostatud Leevi metsa majandamise kava projektile kohaliku kogukonna, elanike ja kohaliku omavalitsuse ettepanekuid aadressile polvamaa@rmk.ee 17. oktoobriks 2022. a.

Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsa-aladel on kättesaadav RMK kodulehelt.

Et ettepanekute kokkuvõtte ja Leevi metsa majandamise kava projekti avalikustamise teade võiks jõuda võimalikult paljude metsatöid puudutavate inimesteni, palub RMK võimalusel levitada teadet kohaliku kogukonna ja elanike hulgas.

Tiit Timberg
RMK Põlvamaa metsaülem
polvamaa@rmk.ee
5045 761

***

Kutse Leevi metsa majandamise kava koostamise arutelule

18.august 2022

Anname teada, et RMK alustab Leevi metsa  kõrgendatud avaliku huviga ala pikaajalise metsatööde kava koostamist. Koostöös kohaliku omavalitsusega oleme hinnanud, et tegemist on metsadega, mida kohalik kogukond ja ka matkajad aktiivselt kasutavad. Koostasime selle ala metsade kaardi ja kirjelduse, millega saab tutvuda RMK kodulehel.

Kutsume kõiki huvilisi  kohtumisele, et saada ettepanekuid Leevi metsa edasiseks majandamiseks. Kohtume aruteluks 31.08.2022 kell 15 RMK Leevi lõkkekohal.

Ootame kohaliku kogukonna, elanike ja kohaliku omavalitsuse ettepanekuid, millele pöörata kava koostamisel tähelepanu aadressile polvamaa@rmk.ee hiljemalt 07.09.2022.

Juhis metsatööde plaani kohta ettepanekute esitamiseks ja nendega arvestamiseks kõrgendatud avaliku huviga metsaladel on kättesaadav RMK kodulehel.

Tiit Timberg
RMK Põlvamaa metsaülem
polvamaa@rmk.ee
5045 761